نوع بدن شما چیست؟
نوع بدن شما می تواند بر نحوه پاسخگویی شما به انواع مختلف تمرینات و برنامه های غذایی تاثیر بگذارد. این راهنما به شما کمک می کند تا نوع بدن خود (اکتومورف، مزومورف یا اندومورف) و نحوه ساختار تمرین و رژیم غذایی خود را برای موفقیت بشناسید.
با جهان اسپرت همراه باشید تا با انواع مدل بدنی آشنا شوید و متناسب با آن برنامه رژیم و تغذیه خود را برنامه ریزی کنید.
وقتی برای اولین بار وارد صحنه عضله سازی شدم، تحت تأثیر تعداد برنامه های تمرینی مختلف، مکمل های بدنسازی، رژیم های غذایی، مقالات و اطلاعاتی بودم که در آنجا وجود داشت. رژیمهای غذایی و برنامههای تمرینی متناقضی زیادی وجود داشت و من نمیدانستم چه کاری باید انجام دهم. نتیجه این کار حدود 6 ماه حضور در باشگاه با دستاوردهای اندک و تقریباً بدون انگیزه دیگر برای تمرین بود.
من کاملاً از دست داده بودم و می خواستم دست از کار بکشم و تسلیم شوم. سپس یک مرد در باشگاه یک مجله به من داد و به من گفت که مقاله مربوط به تیپ های بدن را در آنجا بخوانم. بنابراین من این کار را کردم و چشمانم را به این دلیل باز کرد که چرا در ورزشگاه هیچ دستاوردی نداشتم.
من یک اکتومورف واقعی (سخت گیر کلاسیک) هستم و وزن بدنم زمانی که برای اولین بار وارد باشگاه شدم 60.2 کیلوگرم (132.5 پوند) بود. در آن زمان هیچ ایده ای در مورد تیپ بدنی نداشتم. من فرض کردم (مانند اکثر مبتدیان) که هر چه بیشتر تمرین کنم بزرگتر می شوم. با این فکر که «بیشتر بهتر بود» برنامهای را دنبال کردم که برای یک بدنساز نخبه طراحی شده بود. این منجر به افزایش حدود 1.7 کیلوگرم در 6 ماه شد.
پس از خواندن مقاله نوع بدن در آن مجله، شروع به درک بیشتر در مورد نحوه عملکرد تیپ بدنی، متابولیسم و افزایش وزن کردم. از آنجایی که یک اکتومورف هستم، باید روی کالری دریافتی، دوره های طولانی استراحت و حداقل کاردیو تمرکز کنم. تنها پس از آن بود که شروع به دستیابی به برخی دستاوردهای واقعی کردم و هرگز به عقب نگاه نکردم.
بدون دیدگاه