اگر به ورزش بدنسازی علاقه دارید و قصد ثبت نام در باشگاه را دارید، به شما پیشنهاد می کنیم حتما اطلاعات مختصری درباره فضای باشگاه ، دستگاههای بدنسازی و نحوه کار با آن هارا یاد بگیرید تا راحتتر با محیط باشگاه خو بگیرید.
تا انتهای این مقاله با جهان اسپرت همراه باشید تا اطلاعات خوبی درباره انواع دستگاههای موجود در باشگاه کسب کنید.
-
ماشین اسیت:

این دستگاه به افتخار مخترع خود که اسمیت نام داشت، اسمش را به ارث برده است. این دستگاه بزرگ و سنگین که امروز تقریبا در همه باشگاهها وجود دارد یکی از کاربردیترین دستگاه های در دنیای بدنسازی می باشد.
دستگاه اسمیت متشکل از یک هالتر و دو ریل فولادی بهم متصل شده می باشد و میتوان وزنههای روی آن را کم و زیاد کرد.
جالب است بدانید با اینکه اکثر افراد از این دستگاه برای اسکات استفاده میکنند، با استفاده از ماشین اسمیت میتوان بیش از 100 حرکت زد!
-
سیمکش:
در صورت آموزش و استفاده صحیح ،سیم کش یکی از دستگاه های بدنسازی بسیار پرکاربرد و ایمن برای ورزشکاران است.
دستگاه سیمکش متشکل از انواع دستهها مانند یک میله صاف یا یک طناب است، که توسط یک کابل به یک قرقره، و پس از آن به چندین وزنه متصل شده است.

حرکاتی که انجام دادن آنها توسط هالتر یا دمبل، نشدنی است، با استفاده از مجموع دسته و کابل و قرقره که میتوان وزن زیادی را با کمک آن تحمل کرده و حرکات مختلفی را در محدودههای حرکتی متفاوت انجام داد، . از جمله تمریناتی که میتوان با این دستگاه اجرا کرد، اسکات گوبلت، زیر بغل ، جلو بازو و پشت بازو می باشد.
-
دستگاه پرس سینه
این دستگاه، برای ایمنتر شدن تمرینات پرسی سینه طراحی شده است. به این صورت که برای استفاده از این دستگاه، ورزشکار به حالت طاق باز روی نیمکت دستگاه میخوابد و میله هالتر با وزنه را (گاهی هم بهجای میله هالتر، خود وزنهها در دستگاه تعبیه شدهاند) را مهار و حرکت را اجرا میکند.

عضله اصلی هدف در این حرکت ، عضله سینهای بزرگ می باشد، اما تمام عضلات بالاتنه دیگر هم درگیر میشود.
-
دستگاه پرس بالا سینه:
اگر شیب دستگاه پرس سینه مثبت باشد عضلات بالای سینه تحت فشار می گیرند.

-
دستگاه پرس زیر سینه:
در واقع اگر ورزشکار شیب دستگاه پرس سینه را در حالت منفی تنظیم کند به عضلات زیر سینه فشار می آید.
بدون دیدگاه